Despre mine

Fotografia mea
Ruginoasa, Romania
Întrebare de logică: „Te afli într-o cameră întunecată, fără geamuri sau curent electric. Pe masă sunt o lampă, un felinar, lumânări și o cutie de chibrituri cu un singur băț bun. „Ce aprinzi întâi?” Răspunsul e logic „Chibritul!”. Pentru mine, cuvântul scris e lumina din acea cameră întunecată. E puterea de a pune pe hârtie, reală sau virtuală, tot ce altfel n-aș avea curaj să spun în viața de zi cu zi. Vladimir Bukovski spunea „hârtia scrisă arde mai greu". Dacă am trăi într o lume plină de cuvinte, focul ar aduce doar lumină.

vineri, 14 noiembrie 2014

Libelula din politica...

   In aceasta seara pe Realitatea tv am avut o revelatie..Ca tot am intrat in Postul Craciunului, am trait senzatia de a auzi cum un "mort" invie. Nu, nu radeti ca nu-i nimic de ras..Invins de Johannis, adica tocmai de cel pentr care s-a luptat atat de mult, cel pentru care a ucis USL-ul, Crin Antonescu a trecut in alta lume , una din care nimic parea a nu-l scoate..A trecut o vara rece si o toamna plicticoasa, dar mai ales cea mai insipida campanie electorala din ..90 incoace si Antonescu tot disparut a fost ...Pana in seara asta cand ..Rvelatie..A inviat ! Si a reusit cel mai dur atac la Ponta, asta in doar 15 min ..A fost practit ca o balada dedicata celui cae te-a inselat..Si nu de Ponta a fost vorba, ca nu el i-a furat totul, ci o dedicatie nematului Johannis, cel pe care-l dispretuieste din tot sufletul, din moment ce nu a scos nici un cuvant de lauda la adresa sa desi atata s-a mai chinuit moderatorul sa-l extraga.A fost jalea unui om care stie ca a pierdut tot..si a pierdut pentru ca a fost naiv
   "imi pare rau ca PNL nu a avut incredere in mine sa ma lase sa-i arat lui Ponta ce inseamna poleiala "  A spus cu naduf..Si intradevar , daca ar fi fost Antonescu in locul lui Johannis, ma tem ca lui Ponta nu i-ar fi fost deajuns nici 100 de hartii pentru a explica unde si cum greseste. Cu siguranta n-ar fi lipsit confruntarile face- to - face pentru ca nu exista orator mai bun ca Antonescu .care sigur n-ar fi ramas dator la nici o remarca , sigur am fi ramas macar cu deliciul unor dezbateri adevarate Cu siguranta Crin n-ar fi fost preocupat de grija cronometrului si a timpului care trece  ..Si pentru Johannis chiar a trecut degeaba..  De marti si pana azi toata lumea se intreaba cine a castigat confruntatrea prezidentialilor..Ponta sau Johannis..In seara asta, in doar 15 min Antonescu a spus tot ce Johannis a uitat sa zica in 4 luni de campanie...Pacat insa ca Antonescu traieste doar cat o libelula..Putin si degeaba..